Hyvinvoiva sinä

Lepo, liikunta ja monipuolinen ravinto. Kultainen kolmikko on monella tiedossa, mutta yhden tai useamman osa-alueen toteutuminen aiheuttaa toisinaan haasteita. Erilaisilla mittareilla seurataan nykyisin niin unta kuin liikuntasuorituksia. Tiesitkö, että myös ravitsemusta voidaan mitata laboratoriotestein ja puuttua niihin osa-alueisiin, joiden osalta tavoitetila ei toteudu? Esimerkiksi päivän tarpeelliset rasvahapot ja ravintoaineet on erittäin haasteellista saada lautaselta, vaikka paneutuisi huolellisesti asiaan. Tilanne voidaan kuitenkin korjata päivittäisillä valinnoilla. Tutustu Balance-konseptiin ja aloita testaamalla itsesi. Me suosittelemme laadukasta, luonnollista ja tutkittua lisäravintoa, josta meillä on kahden vuoden kokemus. Juttelemme mielellämme konseptin juuri sinulle parhaiten sopivista tuotteista vaikka puhelimitse tai kahvikupposen ääressä.

Balance Oil

Välttämättömät rasvahapot näyttelevät keskeistä osaa monissa kehon toiminnoissa. Omega 3-rasvahapot loistavat nimenä useissa tuotteissa, mutta kuinka hyvin ne lopulta imeytyvät ja minkä verran saat niitä oikeasti ravinnostasi? Balance-testin avulla näet paitsi rasvahappotasapainosi, myös 11 eri rasvahapon tilanteen kehossasi sekä myös mm. solukalvojesi kunnon rasvahappojen osalta. Mikäli korjattavaa löytyy, Balance Oil on siihen tutkitusti tehokas apu. Omega 3-rasvahapot tukevat mm. aivojen ja sydämen toimintaa ja D-vitamiinista saat buustia immuunijärjestelmällesi. Katso lisätietoja esitteestä, kokeile itse ja hämmästy!

 

Xtend

Luonnon raaka-aineista koottu fytoravinneohjelma tukee immuunipuolustusjärjestelmää, vahvistaa lihaksia ja niveliä sekä nostaa energiatasoa. Päivittäisestä ruokailusta on äärimmäisen hankalaa saada kaikkia tarvittavia ravintoaineita, jollei tee sitä huolellisen suunnittelun ja noin 3500 kalorin avulla. Xtendillä lisäät tarpeellisen helposti ja luonnollisesti. Ruskeat tabletit eivät sisällä synteettisiä ainesosia ja ovat oikeasti sitä mitä ovat: lisäruokaa luonnosta.

Zinobiotic

Suolisto vaikuttaa aivotoimintaamme, ihoomme ja kaikkeen hyvinvointiimme. Kuituja saadaan, mutta usein kovin yksipuoleisesti. Zinobiotic-kuituseoksessa on viittä eri kuitua, jotka vaikuttavat paksusuolen eri kohdissa tukien näin sen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja lisäämällä suoliston mikrobiomille hyvää ravintoa. Ota helppokäyttöinen, myös nesteeseen liukeneva Zinobiotic päivittäiseen käyttöösi ja tue suolistosi hvyinvointia.

Olet, mitä syöt - ja mitä imeytyy!

Viva

Nykypäivänä stressi, unihaasteet ja mielialan vaihtelut ovat arkipäivää. Tärkein apu on aina löytää perimmäinen syy ja lähteä parantamaan sitä, mutta Vivan avulla voit auttaa tilannetta jo sitä ennen. Sahramin voimaan perustuva Viva auttaa unen laadussa, nukahtamisessa, mielialan hallinnassa ja stressinsiedossa. Annostuksen voi itse määritellä oman tarpeen mukaan. Vivasta saat haasteisiisi luonnollisen avun.

Leanshake

Jääkö päivisin aterioita välistä? Syötkö kiireessä huonolaatuista ravintoa? Vai haluaisitko pudottaa painoa? Kenties lihasmassan kasvatus on haaveissa? Leanshake on täyspainoinen, hyvistä proteeinilähteistä ja kuiduista rakennettu ateria jauhemuodossa, ilman lisättyä sokeria. Luonnollinen, hyvänmakuinen ja terveellinen. Se soveltuu myös palautusjuomaksi urheilijoille ja välipalaksi lapsille ja nuorille ja vaikkapa myös vanhuksille. Neljästä eri mausta löytyy jokaiselle oma suosikki, vatsa ja mieli kiittävät!

Oikealla ravinnolla jaksat paremmin.

Energiapatukka

Manteleita, taateleita, supersiemeniä ja kuitua. Ihana energiapatukka ilman lisäaineita, lisättyä sokeria tai lisättyä sokeria. Luontaisesti vegaaninen, herkullinen ja terveellinen välipala!

Proteiinipatukka

Terveellistä välipalaa, paljon kuituja, vähän sokeria. Kuulostaa vaikealta yhdistelmältä proteiinipatukalle, mutta tämä on kaikkea sitä. Terveystietoisen, aktiivisen ihmisen valinta!

Liity Facebook ryhmäämme!

Jäitkö miettimään? Autan mielelläni henkilökohtaisesti katsomaan sinulle ja perheellesi kiinnostavimmat tuotteet!
Anna