Opetusta sekä kokeneemmille että aivan aloittelijoille!

Alkeisoppia

Uusi laji haltuun! Vasta-alkajille ja muistinvirkistäjille suunnattu kokonaisuus.

Su 15.4. klo 12-16, Espoo, Leppävaara

Hinta 590 euroa sisältää:

  • Perustaitojen harjoittelu
  • Kurssimateriaali
  • Pieni välipala
  • Suunnistuskengät
  • Suunnistuspaita
  • Kompassi
  • Viiden kerran sarjakortti valittuun kuntosuunnistustapahtumaan (esim. Iltarastit, Espoorastit jne.)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: info@sporzz.net

Jukolan Viesti

Uudet innokkaat!

Neljä naista Venlojen viestiin? Seitsemän jäsentä Jukolan-joukkueeseen?

Pikakurssillamme ehditte vielä mukaan Lahti-Hollola-Jukolaan! Ilmoittautuminen 25.4. mennessä. Opetusillat Espoossa tiistai ja keskiviikko 8.-9.5. sekä tiistai ja keskiviikko 12.-13.6. Välissä on aikaa omatoimiseen harjoitteluun ja sähköpostisparraukseen.

Hinta: Venlajoukkue 1200€, Jukola-joukkue 2100€. Hintaan sisältyy opetus, materiaali, ilmoittautumismaksu  Lahti-Hollola-Jukolaan sekä alv.

Kokeneemmat konkarit!

Jukolasparraus Hollolassa Jukolan harjoitusmaastoissa sunnuntaina 20.5.2018. Lähtö bussilla Espoosta klo 9.00 ja paluu klo 18 mennessä. Kaksi harjoitusta kilpailukeskuksen tuntumassa, toinen heti aamupäivällä ja toinen lounastauon jälkeen iltapäivällä.

Hinta: 99 euroa / henkilö. Hinta sisältää bussikuljetukset, lounaan, molemmat harjoituskartat sekä kisainfoa bussissa ja lounastauolla. 

Aina ei kurssiaikataulu sovi ohjelmaan tai porukassa oppiminen askarruttaa. Tule silloin ihan juuri sinulle räätälöityyn tuokioon! Sovitaan aika, paikka ja teema sinun tarpeidesi ja aikataulujesi mukaan.

Superkiva tyhypäivä suunnistaen!

Järkätään koko porukalle ikimuistoinen tyhy-päivä suunnistuksen merkeissä. Alkeisopetuksen ohella voimme ottaa huomioon myös kokeneemmat kuntosuunnistajat ja suunnistuksen harrastajat. Tästä päivästä syttyy monelle suunnistuskipinä ja löytyy ihan uusi harrastus!

Ilo. Innostus, intohimo. Kisakallio, Kiimasuo, Anna ja Aapo. Kiva kaksikko.
Kaj Kunnas
Urheilutoimittaja
Meininki treeneissä oli todella huippu. Ummikkosuunnistaja ja jopa hieman suunnistusta vieroksuva tyyppi alkoi aidosti välittää lajista. Projektin loputtua on kaivannut yhteisiä metsätuokioita.
Esko Kyrö
Opettaja, bloggari

Kuivaharjoituksilla askel eteenpäin

Valmistamme laadukkaita  kuivaharjoituksia. Mukana on tehtäviä eri tasoisille harrastajille lapsista huippusuunnistajiin ja kuntoilijoihin. Talvikauden 2016-2017 kuivaharjoitukset ovat tilattavissa myös jälkikäteen hintaan 60 euroa/23 harjoitusta (jokaisessa kolme eri taitotasoa). Tehtävissä selitetään, piirretään, juostaan, jumpataan ja ennenkaikkea tutkitaan erilaisia karttoja. Ne soveltuvat tehtäviksi sisällä tai ulkona, olohuoneessa, treenileirillä, jumppasalissa tai vaikka automatkalla.

Jukolan Viestiin valmistava kuivaharjoitus koostuu kahdesta pdf-pohjaisesta tehtävästä sekä kahdesta videotehtävästä. Hinta neljän harjoituksen paketille on 19 euroa (per tilaaja, esim. yksityishenkilö tai kokonainen seura). Taitotasoja on kaksi: keskivaikea ja vaikea.