Ammattitaitoisesti ja aidosti. Sinun arjessasi.

Toteutamme yhteistyössä kanssasi juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman.
Otamme huomioon arkirytmisi, terveydentilanteesi, lajitoiveesi ja halutessasi osallistumme myös harjoituksiisi kanssasi. Lapsiperheen aikatauluhaasteet ovat ydinosaamistamme.

Kanssamme voi toteuttaa myös pienten ryhmien yhteisharjoittelua ja saada opastusta harjoittelun aloittamisessa.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja ryhdytään tuumasta toimeen!

Sähköposti: info@sporzz.net

Puhelin: 050-368 0490 / Aapo, 050-357 0563 / Anna

Hinnasto

Sisältö muokataan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Hintaan vaikuttaa henkilökohtaisten tapaamisten määrä ja paketin kesto. Pyydä tarjousta esimerkiksi jotakin omaa projektiasi varten!

Esimerkki 1

Mentori tekee sinulle harjoitusohjelman, jonka aluksi testaatte kuntosi ja laaditte yhdessä sopivat liikuntamuodot ja -tehot. Harjoitusten etenemisestä juttelette viikoittain puhelimitse tai sähköpostilla ja tapaatte parin viikon välein jonkin harjoituksen muodossa. Mentori päivittää harjoitusohjelmasi 4-8 viikon välein. Lisäksi suunnistuskärpäsen pureman saaneet saavat (halutessaan) tehtäväksi mielikuvaharjoituksia taitoharjoittelunsa tueksi.

Hinta tällaiselle kokonaisuudelle (sis. alv)

120€/kk

Esimerkki 2

Teitä on neljä henkilöä. Kerrotte ennen yhteistä harjoitusta mentorille sähköpostitse jokaisen arkiliikunnasta ja siitä, mitä haluaisitte liikunnalla saavuttaa. Mentori lähettää teille tätä varten erikseen kysymykset. Tämän jälkeen tapaatte mentorin kanssa ja teette yhteisen harjoituksen, käytte esimerkiksi sauvakävelemässä. Juttelette 90 minuutin harjoituksen aikana kertomistanne liikuntamuodoista ja tavoitteistanne. Mietitte yhdessä, miten niihin voisi päästä. Harjoituksen jälkeen mentori jakaa jokaiselle paperilla ehdotuksen jatkoharjoittelua varten.

Hinta tällaiselle kokonaisuudelle (sis. alv)

220€